side-area-logo

Worums Trykkeri AS

Våre tjenester
Brosjyrer

Formidle kunnskap om din bedrift med en brosjyre med godt innhold, pent design og god kvalitet!

LES MER
Kalendere

Vær synbar hos dine kunder og forretningsforbindelser hele tiden ved å gi dem en kalender med din firmalogo på!

LES MER
Håndbøker

Trenger du en bok i forbindelse med HMS-arbeidet, installasjonsoppdrag onshore eller offshore m.m.?

LES MER
Etiketter

Når du skal merke forsendelser, lage produktinformasjon m.m. svært enkelt og kostnadseffektivt!

LES MER
Konvolutter

Bli gjenkjent eller presentert gjennom noe så enkelt som en konvolutt med din firmalogo!

LES MER
Brevark

Representerer din virksomhet og vær synlig gjennom brevarkene vi kan produsere for deg!

LES MER
Skjemaer

Vi skreddersyr skjemaet etter ønske, og løser oppdraget på en prisgunstig og brukervennlig måte!

LES MER
Visittkort

T.o.m. i en digital verden er visittkort det mest effektive verktøy for direkte markedsføring!

LES MER
Brosjyrer

i flere formater og kvaliteter

Worums Trykkeri AS har lang erfaring når det gjelder trykking av brosjyrer. Vi har muligheten til å produsere ulike typer brosjyrer i flere formater og kvaliteter. Det finnes mange forskjellige papirkvaliteter, og vi streber etter å gi våre kunder best mulig sluttresultat ut ifra deres ønsker og budsjett. Både de enkle og de mer krevende brosjyrer får vår fulle oppmerksomhet!

Kalendere

en perfekt gave til forretningsforbindelser og kunder

Kalendere, som er godt lesbare og med et fint design, blir veggpryd på mange kontorer og i arbeidshaller. En annonse i en avis er synbar én dag – en kalender blir sett og brukt hver eneste arbeidsdag og for de som tar den med hjem synbar 365 dager i året – det gir lav kontaktpris. En perfekt gave til både forretningsforbindelser og kunder. Hos oss kan kan du få trykket kalendere raskt, med god kvalitet og til en god pris. Vi har flere størrelser og flere typer kalendere å velge mellom.

Håndbøker

benyttes ofte i kombinasjon med digitale løsninger

Det være seg som HMS-sjekklister, brukerveiledning, installasjonshåndbøker onshore og offshore, eller bøker i opplæringsøyemed. Benyttes ofte i kombinasjon med digitale løsninger.

Etiketter

en enkel og kostnadseffektiv løsning

Etiketter er en enkel og kostnadseffektiv løsning, både når det gjelder produktinformasjon, kontrollfunksjon, adressering, produktmerking, sikkerhetsmerking eller produktprofilering. Vi leverer etiketter til de fleste formål. Det er viktig å velge riktig type etikett med tanke på hvor og hvordan de skal brukes. Kontakt oss, og vi kan hjelpe deg med å velge riktig.

Konvolutter

med egen logo og avsenderadresse

Mange virksomheter trenger konvolutter, og de fleste vil gjerne ha dem med egen logo og avsenderadresse. Det er fortsatt behov for papirforsendelser da det blir sendt en god del fakturaer, kontrakter, vedtak, søknader, invitasjoner, prøver og en rekke andre ting.

Brevark

kan gi et profesjonelt inntrykk

Gi dine kunder og samarbeidspartnere et profesjonelt inntrykk med brevark som har din logo, adresse, mailadresse, telefon, org.nr. m.m. Hos oss får du trykket brevark raskt, til høy kvalitet og rimelig pris, i tillegg til at vi kan hjelpe deg med design og oppsett. Et brevark er på mange måter bedriftens ansikt utad enten det benyttes fysisk eller digitalt. En tiltalende utforming sammen med et riktig papirvalg kan gi et pre i forhold til mange «slurvete» mail-presentasjoner.

Skjemaer

som passer dine behov

Vi skreddersyr skjemaer – enkle eller i sett – på papir eller folie. Utformet utfra oppdragsgivers behov og løst typografisk på en god pedagogisk måte. Ferdigstilt utfra brukerens behov.

Visittkort

er ofte det første møtet

Ditt visittkort er ofte mottakerens første møte med enten deg eller din bedrift. I utgangspunktet inneholder et visittkort relevant kontaktinformasjon, men det er også en gyllen mulighet for å gi et godt og tydelig inntrykk av bedriftens profil. Det er mange muligheter når det kommer til design og papirtyper, om man skal velge å bruke begge sider av kortet osv, eventuelt med QR-kode på baksiden. Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg å velge riktig!

Trenger du hjelp med design og trykking av våre grafiske produkter?

Kontakt oss idag og vi vil besvare dine spørsmål og hjelpe deg så godt vi kan!