side-area-logo
Image module

Velkommen til
Worums Trykkeri AS

Worums Trykkeri AS er en allsidig leverandør innen grafisk produksjon og av grafiske produkter. Trykkeriet ble etablert i år 1967 og vi innehar høy faglig kompetanse. God standard og høy kvalitet har alltid vært prioritert hos oss, da våre kunder og deres tilfredshet er vårt hovedfokus. Det å høre gode tilbakemeldinger og å se en fornøyd kunde er det som driver oss.

Produktspekteret dekker nesten alt som har med papirbåren kommunikasjon å gjøre. Vi produserer pene, informasjonsrike brosjyrer, flotte kalendere, innholdsrike håndbøker, unike etiketter, skreddersydde skjemaer, særegne konvolutter og brevark, og slående visittkort. Våre produkter produseres digitalt eller i Offset.

Vi er landsdekkende og kundeporteføljen består blant annet av store ledende norske selskaper, kjeder og enkeltbedrifter, store som små.

GOD STANDARD OG HØY KVALITET
har alltid vært prioritert hos oss,
God standard og kvalitet har alltid vært høyt prioritert hos oss, da våre kunder og deres tilfredshet er vårt hovedfokus. Det å høre gode tilbakemeldinger og å se en fornøyd kunde er det som driver oss.
HØY FAGLIG KOMPETANSE
siden trykkeriet ble etablert i 1967
Worums Trykkeri AS er en allsidig leverandør innen grafisk produksjon og av grafiske produkter. Trykkeriet ble etablert i år 1967, og innehar høy faglig kompetanse.
VI ER LANDSDEKKENDE
store ledende selskaper, kjeder og enkeltbedrifter
Vi er landsdekkende og kundeporteføljen består blant annet av store ledende norske selskaper, kjeder og enkeltbedrifter, store som små.

KONTAKT OSS I DAG

Vi hjelper deg med alt det måtte være!

Velkommen til Worums Trykkeri AS! Vi er glade for å kunne hjelpe deg. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Post og besøksadresse: Karmsundgata 77, 5531 Haugesund

Telefon:  52 71 77 00

E-post: mail@worum.no